The Sounds of Nordic Van Life - äänimaailmasarja

2021
Pakuelämä Van Life Suomi

Dream now, travel later. Rauhoitu kanssamme kaiken keskellä ja uppoudu The Sounds of Nordic Van Life -ASMR-äänimaailmasarjan pariin. Voit tutustua PAKUELÄMÄÄMME tarkemmin täällä.

Keskity kuuntelemaan ja nauttimaan luonnonäänistä. Löydät alta talviset videot - sekä luistelusta peilikirkkaalla ja tasaisella luonnonjäällä että jään laulua ja ääntelyä dokumentoituna. Kevääseen voit sukeltaa kuuntelemalla järven aaltojen ääniä, metsän ja sen lintujen ääniä sekä rauhoittavaa sateen ropinaa. Kesän ääniä voit aistia uusimmalta videolta, soutuveneretken äänimaailmasta.

Muistathan, että virtuaalimatkailu on mahdollista omalta kotisohvalta käsin - ja meidänkin videoiden myötä voit YouTube-soittolistan käynnistämällä matkata niin Pohjois-Norjaan ja Lofooteille, ajomatkalle halki Euroopan, ruskaretkelle Lappiin, muutamiin Suomi-kohteisiin, RETKELLÄ-sarjan retkikohdevinkkeihin ja jopa Lontooseenkin.

Tervetuloa mukaan seuraamaan seikkailujamme! Uusia videoita julkaistaan YouTube-kanavallani PIIIA aika ajoin. Alla näet jo julkaistut ASMR-videot:

VANLIFE-PAKUELÄMÄN ÄÄNIÄ  • ASMR SUOMI - Luistelua järven jäällä — Tällä kertaa pääset rauhoittumaan kanssamme kiireen keskellä ja nauttimaan luisteluretkestämme peilikirkkaalla ja ihan tasaisella luonnonjäällä! Keskity hetkeksi ja uppoudu rauhoittaviin jään ääniin - toivottavasti nautit.


  • ASMR SUOMI - Jään laulua, jään ääniä — Oletko joskus päässyt kuulemaan jään ääntelyä, jään laulua? Klikkaa video päälle ja rauhoitu kuuntelemaan millaisia ääniä jää voikaan pitää! Miltä äänet siusta kuulostavat?


  • ASMR SUOMI - Aaltojen ääniä — Keskity kuuntelemaan ja nauttimaan keväisen järven ja sen aaltojen äänimaailmasta


  • ASMR SUOMI - Metsän ääniä — Keskity nauttimaan keväisen metsän äänimaailmasta. Voit kuulla monenkin eri linnun viserrystä - ja taitaapa joku muukin pörriäinen piipahtaa paikalla.


  • ASMR SUOMI - Sateen ääniä, sateen ropinaa — Keskity kuuntelemaan ja rentoutumaan kevät-kesäisen sateen ropinan parissa


  • ASMR SUOMI - Soutamisen ääniä, soutuveneen ääniä — Nauti soutuveneretkestä ja sen äänimaailmasta