Kaupallinen yhteistyö

Sisältöyhteistyö kanavissani

Suunnittelemme ja toteutamme mielellämme kaupallisia yhteistöitä kanaviemme sisältöön ja arvomaailmaamme sopivien yritysten tai muiden tahojen kanssa. Vaikuttajan ja yrityksen tulee sopia yhteen - kun vaikuttaja on oikeasti kiinnostunut yrityksestä ja sen tuotteista tai palveluista, tuotettu sisältö on luonnollista ja aitoa.

Mikrovaikuttajina tarjoamamme näkyvyys on hyvinkin kohdennettua. Tavoitamme kuukausittain tuhansia juuri automatkailusta, matkailusta ja retkeilystä kiinnostuneita. Monesti meiltä kysytäänkin missä videoilla tai kuvissa näkyneet paikat sijaitsevat, tai mistä videoilla tai kuvissa näkyneet tuotteet on hankittu.

Keskeisimpiä teemojamme ovat road tripit ja automatkailu, matkailuautot, matkailu, seikkailut, retkeily, ulkoilu, minimalismi, rakentaminen, sisustaminen ja luonnonmukaisuus.

PIIIA

-YouTube-kanava:
  • Tilaajat: 10 200

  • Näyttökerrat: 10 000 - 40 000 /kk
  • Näyttökerrat yhteensä: 1 880 000

@pepethevan

-Instagram-tili:
  • Seuraajat: 1 600

@piiiacom

-Instagram-tili:
  • Seuraajat: 720


Mitä yhteistyö voi olla?


Kaupallinen yhteistyö voi olla esimerkiksi kanssanne kaupallisessa yhteistyössä toteutettu YouTube-video, Instagram-postaus, Instagram Stories -julkaisu tai blogipostaus. Yhteistyö voi ulottua yhteen tai useampaan eri kanavaamme.

Kaupallinen yhteistyö voi käsittää vaikuttajan omassa kanavassa tehdyn yhteistyön lisäksi myös seuraavia muotoja:

  • Vaikuttajan luoma sisältö yrityksen omiin some-kanaviin (esim. some-kanavan lyhyt tai pidempi haltuunotto)
  • Yrityksen brändilähettiläänä / brand ambassadorina toimiminen
  • Yrityksen tarjoama arvonta tai alennuskoodi vaikuttajan seuraajille
  • Vaikuttajan osallistuminen yrityksen tapahtumaan

Yhteistyö alkaa asiakkaan tavoitteiden kartoittamisella (tarkoitus - mitä yritetään saavuttaa / tavoitteet / kohderyhmä / aikataulu / kanavat) ja niihin pohjautuvan konseptin suunnittelulla (kanavat / sisältö / ajankohta), josta edetään toteutukseen. Lopuksi mittaamme yhteistyön tulokset.

Yhteistyön tarjoama näkyvyys on pitkäaikaista — videot, kuvajulkaisut ja blogipostaukset jäävät pysyvästi esiin aiheesta tietoa hakeville.
Yhteistyökumppanuuksia:


J. Rinta-Jouppi Oy Lappeenranta
KABE-ADRIA Oy
Visit Kouvola / Kouvola Innovation Oy
Messukeskus — Matkamessut & Go Expo
Weecos
MUUTE
ESTER VISUAL
mary a. jalava
EKORU

Muualla mainittu:Referenssejä:ROAD TRIP EUROOPPAAN -YouTube-videosarja, 14 osaa
Yhteistyössä KABE-ADRIA Oy & J. Rinta-Jouppi Oy Lappeenranta

Suunnittelimme ja toteutimme KABE-ADRIA Oy:lle ja J. Rinta-Jouppi Oy:n Lappeenrannan toimipisteelle kaupallisen yhteistyön ROAD TRIP EUROOPPAAN -videosarjamme matkajaksoihin. Yhteistyö sisälsi 14 jaksoa (pituuksiltaan 5-15 min), jotka julkaistiin sunnuntai-iltaisin YouTube-kanavallamme PIIIA 13.8.-12.11.2017 välisenä aikana. Videosarja keräsi vakituisia, sitoutuneita katsojia ja he reagoivat aktiivisesti myös tykkäillen ja kommentoiden jaksoja.

Saaduissa kommenteissa korostui videoiden kautta meidän mukana matkaamisen mukavuus, videoiden automatkailuun innostavuus ja kommentoijien haaveet samankaltaisista matkoista. Myös matkailuautosta ja matkailuautoilusta kyseltiin paljon.

Yhteistyökumppanin asiakkailtaan saaman palautteen mukaan matkaamme seurattiin paljon ja useat ovat jopa kertoneet suunnittelevansa suuntaavansa samoille seuduille, joissa videoissamme kävimme.WEECOS-LÄHETTILÄS -Instagram-julkaisut, 5 osaa
Yhteistyössä Weecos & merkit: MUUTE, ESTER VISUAL, mary a. jalava, EKORU

Suunnittelimme ja toteutimme Weecos-brändilähettiläinä Weecos-verkkokaupalle, ja merkeille MUUTE, ESTER VISUAL, mary a. jalava ja EKORU -Instagram-kuvakarusellijulkaisut (1, 2, 3, 4, 5) ja Instagram Stories -tarinajulkaisut (5x 4-5 klippiä). Julkaisut toteutettiin @pepethevan -Instagram-tilillämme heinä-, elo-, syys-, marras- ja joulukuussa 2020.Oletko kiinnostunut yhteistyöstä kanavissamme?


Jos ajatus yhteistyöstä tuntuu kiinnostavalta, niin pistä viestiä! Voimme kertoa tarkemmin millaisen yhteistyön kokisimme kanavissamme kaikkein toimivimmaksi.

Ota yhteyttä