Road trip Suomessa

2020 / 2021
Road trip Suomessa

Rakastan road trippejä! On ihan parasta seikkailla läpi uusien paikkojen ja havainnoida niitä ihan tuorein silmin — olla oman elämänsä tutkimusretkeilijä.

Jos saavuit tänne sivustolleni nyt ihan ensimmäistä kertaa, niin täällä seikkailemassa on siis road trip -pariskunta Piia ja Simo. Olemme ehtineet tehdä jo muutaman ikimuistoisen road trip -seikkailun, kuten ROAD TRIP POHJOISEEN (2016), ROAD TRIP EUROOPPAAN (2017) ja ROAD TRIP LAPPIIN (2017).

Ja välissä PAKUPROJEKTI:na (2018) rakentaa pakettiautosta meille liikkuvan minikodin, pakun nimeltään Pepe (@pepethevan) — ja elääkin sitä "van life" -pakuelämää.

Nyt saimme viimein mahdollisuuden tehdä taas vähän pidemmällekin suuntautuvan road tripin: road tripin Suomessa!

ROAD TRIP SUOMESSA:


Alun perin suunnitelmissamme oli tehdä seuraavana taas vähän isompi reissu, jolle olimme itse asiassa jo ehtineetkin suunnitella tosi kivaa reittiä, upeine kohteineen. Luvassa olisi nyt ollut lisää etenkin Norjaa, Ruotsia ja Tanskaa!

Tuota reissua ei kuitenkaan nyt, luonnollisestikaan, päästy tekemään — mutta suunnitelma pysyy kyllä ehdottomasti tallessa (... josko vielä joskus pääsisimme tuon toteuttamaan)!

Tällä kotimaahan keskittyvällä Suomi-reissulla aiomme kuitenkin käydä joissain tuon suunnitelmamme Suomi-kohteista. Mutta ennen kaikkea tämän ROAD TRIP SUOMESSA -reissun teemana on rauhallisesti ja rennosti eteneminen, ihan hissun kissun. Viime ajat kun eivät ole olleet kenellekään mitkään helpoimmat!

Sinulle on taas paikka varattuna — ja pääset mukaan tämänkin kertaisille seikkailuillemme uudessa ROAD TRIP SUOMESSA -videosarjassa! Hyppää kyytiin ja lähde mukaamme pakumatkalle halki Suomen.

Uusia jaksoja julkaistaan YouTube-kanavallamme PIIIA aina aika ajoin (= kun aikaa on riittänyt tarpeeksi jakson julkaisuvalmiiksi saamiseen). Toivottavasti viihdyt matkassamme! Alla näet jo julkaistut jaksot:

KÄYNTIKOHTEEMME ROAD TRIPILLÄ SUOMESSA:  • OSA 1 — Sarjan ensimmäisessä jaksossa kurkataan road trip -reissun ensimmäisiin päiviin — teimme ensin piipahduksen Mikkelissä, josta jatkoimme matkaa Puumalan ja Punkaharjun kautta Kerimäelle, Savonlinnaan.


  • OSA 2 — Sarjan toisessa jaksossa jatketaan seikkailuja Savonlinnassa — ensin sateisemmassa säässä, mutta sitten paljon aurinkoisemmalla saariseikkailulla!


  • OSA 3 — Sarjan kolmannessa jaksossa road trip taukoaa hetkeksi, kun pistämme muutamaksi päiväksi pakuun pystyyn liikkuvan toimistomme. Töiden ohessa vastaamme yhteen meiltä kysytyimpään kysymykseen - Mitä te teette työksenne?


  • OSA 4 — Sarjan neljännessä jaksossa pääsemme vihdoin muutaman työpäivän jälkeen jatkamaan matkaa. Mutta minne päätimmekään lopulta suunnata seuraavaksi?


  • OSA 5 | Vain kanavajäsenten* katsottavissa — Sarjan viidennessä jaksossa starttaamme päivän meille uudesta kaupungista: Hämeenlinnasta! Käymme maastopyöräilemässä Aulangon alueella, ja tutustumme alueen nähtävyyksiin, hyppää kyytiin!

    *Haluaisitko päästä näkemään seuraavan jakson jo nyt? Lue lisää kanavajäsenyydestä YouTube-kanavallamme näkyvää LIITY-nappulaa klikkaamalla.

KATSO LISÄÄ INSTAGRAMISTA:

#roadtripsuomessa