Euroopan leirintäalueet

2017
Euroopan leirintäalueet

Vaikka pääosin mieluummin puskaparkkeilemme road tripeillämme, olemme välillä yöpyneet myös leirintäalueilla. Ihka ensimmäisellä pidemmällä road tripillämme pohjoisessa, yövyimme pari yötä leirintäalueilla ladataksemme kameran akkuja helposti yön ajan. Euroopan road tripillämme käytimme paljon leirintäalueita muun muassa maakohtaisten puskaparkkeerausrajoitusten sekä turvallisuuden takia.

Tutustu alla käyttämiimme leirintäalueisiin! Matkassa on hyvä olla mukana Camping Key Europe -kortti, jolla kirjaudutaan sisään alueille. Ainoastaan Italiassa myös passimme on tarkistettu alueelle saapumisen yhteydessä.

CAMPING-ALUEITA EUROOPASSA:


Björkliden Camping - Ruotsi
Lyngvær - Lofootit
RUOTSI:

Björkliden Camping

 • Hiekkaparkkimainen leirintäalue laskettelukeskuksen yhteydessä, lähellä Abiskon kansallispuistoa.
NORJA:

Lyngvær Bobil Camping

 • Hyvä ja toimiva camping-alue kauniilla sijainnilla E10-tien varrella Lofooteilla!
Vejle City Camping - Tanska
Bredebro Camping - Tanska
TANSKA:

Vejle City Camping

 • Ystävällinen, avulias henkilökunta. Hyvä sijainti esim. peurapuistossa vierailuun, lähellä hyvä leipomo! Rauhallinen ja sopivan pieni alue.
TANSKA:

Bredebro Camping

 • Vastaanotto oli kiinni kun saavuimme, mutta puhelimitse sai luvan yöpyä alueella ja maksaa aamulla. Vastaanotto sijaitsee alueen ulkopuolella. Hyvä yhden yön pikaparkiksi.
Fjordlyst City Camping - Tanska
KNAUS Campingpark Hamburg - Saksa
TANSKA:

Fjordlyst City Camping

 • Turvallisen tuntuinen leirintäalue. Pohja hyvin jaoteltu, paikat hyvänkokoisia. Laadukas camping! Alueen läheisyydessä myös stellplatz-tyyppinen vaihtoehto.
SAKSA:

KNAUS Campingpark Hamburg

 • Hyvä leirintäalue Ikean välittömässä läheisyydessä. Helppo bussi+junayhteys Hampurin keskustaan.
Campingplatz Kratzmühle - Saksa
Campingplatz Mahlower am See - Saksa
SAKSA:

Campingplatz Kratzmühle

 • Valtava kylämäinen leirintäalue. Vedentäyttö maksullinen! Pihalla aamuisin marjanmyyntiä.
SAKSA:

Campingplatz am Mahlower See

 • Todella siisti ja rauhallinen leirintäalue lähellä Berliiniä. Ota pyörä, pyöräile läheiselle junaasemalle (tai ota bussi) ja matkusta Berliiniin. Käy kaupassa ennen saapumista, ruokakauppoja ei lähellä.
Camping am Schutzenweiher GmbH - Sveitsi
Trin Camping - Sveitsi
SVEITSI:

Camping am Schutzenweiher GmbH

 • Todella ystävällinen henkilökunta. Saavuimme paikalle myöhään ja leirintäalue oli jo täysi lähellä järjestetyn festarin takia. Omistaja kuitenkin auttoi ja järjesti meille pienen paikan yöksi.
SVEITSI:

Trin Camping

 • Maksuna kävi vain käteinen, paikalla ei matkailuautopalveluita - ei kemikaalisen vessan tyhjennystä, veden täyttöä tai tyhjennystä. Sijaitsee upeiden vuorien keskellä laaksossa, kapeahko pienehkö hiekkatie perille. Ystävällinen palvelu.
Flims Camping - Sveitsi
Camping Olympia - Italia
SVEITSI:

Flims Camping

 • Loistava sijainti - lähellä Flimsin keskustaa, täydellinen Caumaseella ja Swiss Canyonilla vierailemiseen. Hyvä ystävällinen palvelu. Helppo ajaa perille.
ITALIA:

Camping Olympia

 • Loistava, hyvin laadukas ja turvallisen tuntuinen camping. Loistavat maisemat! Hyvä sijainti ajatellen Lago di Braies -järvellä käyntiä. Vietä useampi yö.
Eurocamping Pacengo - Italia
SeeCamp Zell am See - Itävalta
ITALIA:

EuroCamping Pacengo

 • Yksi monista Gardajärven leirintäalueista. Turvallisuudeltaan tarkka leirintäalue (passit tarkistetaan ja kaikille laitetaan rannekkeet). Maisemat kauniit ja hyvä bussiyhteys Veronaan. Paikat kuitenkin melko huonosti numeroidut ja ahtaat, eikä matkailuautopalveluitakaan ollut selkeästi merkitty.
ITÄVALTA:

SeeCamp Zell am See

 • Hyvä sijainti, kaunis järvi takapihalla. Mukava tunnelma, vastaanottotiski hotellimainen. Leirintäalueen isäntä osaa myös vähän suomea!
Grubhof Camping - Itävalta
Pakkauslista road tripille
ITÄVALTA:

Grubhof Camping

 • Asuntoautoalueena iso, avara peltomainen tila, jossa siisti ja uudehko parakkimainen huoltorakennus. Pihalla pörrää kuitenkin paljon ötököitä. Maksuna käy vain käteinen!