PIIIA.com

Ota yhteyttä

PIIIA.com on visuaalinen tuotantoyhtiö

Tarjoan laaja-alaisesti erilaisia visuaalisia palveluita, joihin voit tutustua tarkemmin alla olevista linkeistä klikkaamalla:

  • sisällöntuotanto ja some-managerointi #PIIIAcontent
  • vaikuttajamarkkinointi & kaupalliset yhteistyöt sosiaalisen median kanavissani #PIIIAvlog
  • videotuotantopalvelut #PIIIAfilm
  • valokuvauspalvelut #PIIIAphoto
  • erilaiset graafiset palvelut, kuten yksilölliset kuvakirjat #PIIIAdesign

MINÄ


Entä kuka minä olen? En PIIIA kolmella i:llä, vaan ihan vain Piia. Joka kerta kuitenkin kysellään monellako i:llä — siitä inspiraatio brändiini. Olen 27-vuotias, kulttuurituottaja (AMK) ja tuore yrittäjä. Tavoitteenani luoda näistä rakkaista, pitkäaikaisista harrastuksistani itselleni työ. Ennen yrittäjyyttäni olen työskennellyt tuotantotehtävissä tv-, elokuva- ja tapahtumatuotannoissa.

Minulla on matkailu- ja retkeilypainotteinen YouTube-kanava nimeltään PIIIA. Viikoittain julkaistavilla videoillani pääset näkemään matkailua, retkeilyä ja seikkailuja niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Kanavalla on kurkistuksia myös ihan tavalliseen arkeen ja mielenkiinnonkohteisiini.

Löydät nettisivuiltani myös blogin, jonka postauksissa on paljon lisätietoja reissuistamme sekä tarinoita videoiden takaa! Jaan seikkailujamme myös Instagramissa @pepethevan ja @piiiacom, sekä Facebook-sivulla @piiiacom.

Mikäli kaipaat kaltaistani osaamista tai projektiisi jonkinlaista apua — otathan yhteyttä, jutellaan lisää!

PIIIA.com | Piia Niemi

OTA YHTEYTTÄ:


Piia Niemi
piiia.com

info@piiia.com
(Huomaathan piiia:n kolme i:tä!)

PIIIA piiiacom piiiacom piiiacom piianiemi